I need help in couple of issues.

A1 has Hourly Bill Rate: 72.00 - formatted as Number

B1: has No of hours Billed: 32.25 ( 32 Hours 25 mins) - - formatted as Number

C1: Total Cost: A1*B1 - - formatted as Number

Here is the problem:

C1 (A1*B1) = 2322.00 (72*32.25)

But it is supposed to be 2334.00

Explanation: 72*32 hours = 2304 & if we divide 72/60 then 1.2 per minute. so 25min * 1.2 = 30 - - -final cost: 2304+30=2334.00

help me formula for excel formaula as well as Userform form formula.

tekkie4@yahoo.com

excel 2007